Eddie - @minibulleddie


Eddie er en herlig miniatyr bullterrier gutt, som er en skikkelig troublemaker og en hjerteknuser! Familien vår består av kattene våre Stian og Mixen, samboeren min og meg, og selvfølgelig Eddie! Vi bor i huset vårt på Jessheim, med kort vei til både by og skog ☺

Selv om Eddie kan virke fryktløs til tider, så er han faktisk litt skeptisk til nye ting, men han elsker alle folk og dyr han kjenner, og det er ikke noe han heller vil enn å være med på alt som skjer! Han er en skikkelig ramp og kan erte på seg en sokk om det er det om å gjøre, men etter en dag med aktiviteter og hjernetrim kryper han mer enn gjerne opp i sofaen og under teppet sammen med resten av familien, og vi får lett plass i 2 seter’n alle fem (Selvom det fort blir fullstendig kaos dersom Eddie får bullefnatt oppi der!)!  

Eddie er hovedsakelig familieterapeut, men vi skal snart prøve Nose work, og hvis han liker det blir vel det en del av hverdagen også :D Ellers gjør han det godt som underholdning på regnfulle dager ( Da han nekter å gå på tur...... noe som kan by på litt utfordringer dersom det regner flere dager i strekk.)