Bytte, angre & retur


Hvordan benytter jeg meg av angreretten?

 Angrerettskjema følger med ordrebekreftelsen på alle ordre, vennligst fyll ut dette skjemaet og send det til oss dersom du ønsker å angre ditt kjøp. Dersom du ønsker skjemaet elektronisk finner du det her. Du får tilbake alle kronene du har betalt, men det er du som må betale frakt for returen.

Hvordan skal jeg opplyse om at jeg ønsker å benytte angreretten?

Meld fra til vår epost: post@dogz.no - merk eposten med; Angrerett + bestillingsnummeret i emnefeltet. Husk at dette må skje senest 30 dager etter at varen er mottatt.
 

Hvordan pakker og sender jeg varen i retur?

I utgangspunktet skal varen sendes tilbake i samme tilstand som den ble mottatt i, sørg for at varen er forsvarlig pakket slik at den ikke tar skade i returen. Du er ansvarlig for pakken frem til den er i våre hender, så ta vare på kvittering og evt. sporing. Husk at varen må sendes senest 14 dager etter at du meldte fra at du angret deg.

Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd originalforpakning. Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper, manualer, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg. Unntaket er om varen leveres i en forpakning som ikke er mulig å åpne uten å skade forpakningen. Da har du som kunde rett til å åpne forpakningen for å prøve varen uten at du mister angreretten.Husk at vi skal kunne selge varene på nytt.

Send varen i retur til: 

Dogz AS  
C/O Høvik Dyrebutikk
O.H Bangs vei 21
1363, Høvik
 

Hvor lang tid tar det og hvordan får jeg pengene tilbakebetalt?

Etter mottak og godkjent retur tilbakebetales beløpet og vil være på din konto innen maks 14 dager fra vi mottok returen. Har du bestilt med faktura og denne ikke er betalt annuleres denne om du returerer alt.

Total behandling av en returordre tar vanligvis ca 7-14 dager inkl. sendingstid, avhengig av hvor i landet du befinner deg. 
 

Hva om jeg vil returnere deler av en ordre?

Om du returnerer deler av en fakturabestilling betaler du kun for de øvrige varene. Har du betalt fakturaen og skal ha penger igjen er det Klarna som refunderer deg beløpet. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura. 

Vil du lese mer om "angrerettloven", kan du besøke nettsidene til Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet eller lese på forbrukerrådets nettsider.

Instagram @dogz.no - Tag #dogz_no